Алпис Инженеринг ЕООД
Алпис Инженеринг ЕООД e официален представител на италианската фирма Lovato S.p.A.

Компанията присьства повече от 15 години на пазара с автомобилни газови уредби. От тогава датира и бизнес-сътрудничеството
с “LOVATO” S.p.A. – Италия, който е доказан лидер в производството на автомобилни газови уредби и техните компоненти.

За този период фирмата развива богата дистрибуторска мрежа, изгражда модерен “Ловато” центьр, състоящ се от газостанция, сервиз, шоурум и офис сграда.

Всяка година се организират семинари за новости при газовите уредби Ловато със специалисти от техническия отдел на
италианската фирма.
Ловато Газ
Ловато Газ предлага пълна гама от системи и компоненти за преобразуване на автомобилите на газ, както пропан-бутан, така и метан, при пълно спазване на най-новите нормативи за вредни емисии.

Повече от 5 милиона автомобила в света, екипирани с уредби Ловато представляват най-доброто свидетелство за успеха на един продукт, характеризиращ се с  надеждност и лесен монтаж.

Непрекъснатото наблюдение на фирма Ловато Газ на всички пазари позволи реализирането на над 90% от оборота извън границите на Италия и популяризиране  на собствената марка в над 50 страни чрез капилярна дистрибуторска мрежа.

Всяка уредба е изцяло проектирана, произведена и сглобена в Италия , гарантирана е от контрол по качеството и тест за сигурност и функционалност, приложени на 100%. Всичко това осигурява високи качествени стандарти.

Ловато Газ притежава Сертификати ISO/TS 16949 за Система за управление на качеството в автомобилния сектор и ISO 9001 Система за управление на качеството.